Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DE WINNAAR:

16 augustus 2007 | Wie wint het gesigneerde exemplaar van Verdorven, het eerste boek van Brian Freeman? Een mooie prijs die door de auteur zelf naar de winnaar zal worden verzonden.

De gelukkige winnaar is...

Lenie Korbijn uit Hoogvliet

Lenie, van harte gefeliciteerd en het boek komt zo spoedig mogelijk naar jou toe.

EXTRA PRIJSVRAAG:

8 augustus 2007 | Onlangs hadden wij een prijsvraag waarbij vijf exemplaren van Stripper werden weggegeven, de nieuwste thriller van Brian Freeman. Als toetje hebben wij nu één gesigneerd exemplaar van Verdorven, het debuut van Freeman, welke de auteur zelf naar de winnaar zal opsturen.

Wil jij kans maken op dit unieke exemplaar?
Mail dan je naam en je adres naar dit mailadres en vermeld in dat mailtje ook de naam waaronder je op het forum van Ezzulia staat ingeschreven. Alleen geregistreerde bezoekers van het forum maken namelijk kans op het gesigneerde exemplaar van Verdorven, het debuut van Brian Freeman.

Inzending zijn mogelijk tot uiterlijk dinsdag 14 augustus.

 


DE WINNAARS:

3 augustus 2007 | Het juiste antwoord op de prijsvraag (de naam van de mannelijke hoofdpersoon in de twee tot dusver verschenen boeken van Brian Freeman) was Jonathan Stride.

De winnaars van een gratis exemplaar van Stripper, de meest recente thriller van Brian Freeman, zijn:

1. Jeroen Beghin (Ronse, België)
2. Michelle van Beelen (Nieuw Vennep)
3. Herman Weltens (Maastricht)
4. Ellen Arentsen (Den Haag)
5. Els Buntsma (Utrecht)

Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Stripper van Brian Freeman komt zo spoedig mogelijk naar jullie  toe. Heb je deze keer niets gewonnen? Binnenkort komen er weer nieuwe kansen om mooie boeken te winnen.
 

PRIJSVRAAG:

Win één van de vijf exemplaren van Stripper, de meest recente thriller van Brian Freeman.

24 juli 2007 | Ezzulia geeft deze week - in samenwerking met uitgeverij The House Of Books - vijf exemplaren weg van De Stripper, de meest recente thriller van Brian Freeman.

Iedereen die is ingeschreven op ons forum kan hiervoor in aanmerking komen. Het enige wat je moet doen is vóór 31 juli a.s. het goede antwoord op de vraag per email naar ons verzenden, inclusief het adres waar wij het boek naartoe moeten sturen, als blijkt dat je inderdaad één van de vijf prijswinnaars bent.

Op dinsdag 31 juli a.s. worden vervolgens uit de goede inzendingen vijf winnaars gekozen die De Stripper van Brian Freeman gratis krijgen toegezonden.
 

De prijsvraag:

Hoe heet de mannelijke hoofdpersoon in de twee tot dusver verschenen boeken van Brian Freeman?

Weet jij het juiste antwoord op deze vraag? En wil jij ook kans maken op één van die vijf gratis exemplaren die uitgeverij The House Of Books voor de winnaars klaar heeft liggen?

Stuur dan je antwoord naar dit mailadres en vergeet niet ook je postadres te vermelden.

Vermeld in het mailtje tevens de naam waaronder je op het forum van Ezzulia staat ingeschreven.

Ben je nog onbekend met ons boekenforum, kijk dan hier en schrijf je vandaag nog in.

Je gegevens worden door ons nooit gebruikt voor commerciële doeleinden en worden ook niet door ons bewaard.


Bibliografie Brian Freeman:
2005: Verdorven
2007: Stripper

Stripper: Seks en geld, glamour en prostitutie. Welkom in Las Vegas! Het is altijd heet op de Strip in Las Vegas - en nu wordt het zelfs nog heter. De stad van de neonreclames wordt opgeschrikt door twee moorden - een beroemdheid is vermoord tijdens een uitspatting met een prostituee, en een jongen is gedood tijdens een nietsontziende overval. Twee moorden zonder motief. De rechercheurs Jonathan Stride en Serena Dial staan onder druk om deze misdaden buiten de kranten te houden. Maar dit is Las Vegas, waar niets lang geheim blijft. Stride en Serena volgen een spoor van seks en wraak dat leidt naar een seriemoordenaar. Als ze de waarheid niet op tijd aan het licht kunnen brengen, zou die wel eens voor altijd begraven kunnen worden in de puinhopen van het oogverblindende, perverse verleden van Sin City...

Website Brian Freeman:
http://www.bfreemanbooks.com/

Website uitgeverij House of Books:
http://www.thehouseofbooks.com/

 

Terug naar boven