Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DE WINNAARS:

11 juli 2007 | Wie zijn de winnaars geworden van De Kennedy Code van G Bosschee? Hier is de uitslag:

1. Jack Hindriks (Arnhem)
2. Jim van Moorsel (Lienden)
3. Agnes Eikema (Oldenzaal)
4. Antonette Verhoef (Diemen)
5. Ronald Eikelenboom (Alkmaar)

Alle winnaars van harte gefeliciteerd. De Kennedy Code van G Bosschee komt zo spoedig mogelijk naar jullie toe. Heb je deze keer niets gewonnen? Er loopt op dit moment ng een prijsvraag en binnenkort komen er weer nieuwe kansen om mooie boeken te winnen.

PRIJSVRAAG:

Win n van de vijf exemplaren van De Kennedy Code, de nieuwe thriller van G Bosschee.

30 juni 2007 | Ezzulia geeft deze week - in samenwerking met Karakter Uitgevers - vijf exemplaren weg van De Kennedy Code, de nieuwe thriller van G Bosschee.

Iedereen kan hiervoor in aanmerking komen. Het enige wat je moet doen is vr 9 juli a.s. het goede antwoord op de vraag per email naar ons verzenden, inclusief het adres waar wij het boek naartoe moeten sturen, als blijkt dat je inderdaad n van de vijf prijswinnaars bent.

Op maandag 9 juli a.s. worden vervolgens uit de goede inzendingen vijf winnaars gekozen die De Kennedy Code van G Bosschee gratis krijgen toegezonden.
 

De prijsvraag:

In welke Amerikaanse stad werd J.F. Kennedy op 22 november 1963 vermoord?

Weet jij het juiste antwoord op deze vraag? En wil jij ook kans maken op n van die vijf gratis exemplaren die Karakter Uitgevers voor de winnaars klaar heeft liggen?

Stuur dan je antwoord naar dit mailadres en vergeet niet ook je postadres te vermelden.

Geef buiten het antwoord en je naam en adres k de naam door waaronder je op het forum van Ezzulia staat ingeschreven. Ben je nog onbekend met ons boekenforum, kijk dan hier en schrijf je vandaag nog in.

Je gegevens worden door ons nooit gebruikt voor commercile doeleinden en worden ook niet door ons bewaard.


De Kennedy Code
Auteur: G Bosschee
Uitgeverij Karakter
ISBN 978 90 6112 256 2
Paperback
Prijs 19,95


De Kennedy Code: Thomas Shepard, hoogleraar Politieke Geschiedenis aan de George Washington University, en Jenna Campbell, journaliste bij The Washington Post, ontvangen gelijktijdig een mailtje met filmbeelden en informatie die wel eens zouden kunnen bewijzen dat de moord op president Kennedy in 1963 door een groep samenzweerders beraamd was. En via de spectaculaire website www.JFKTruthOrDare.com, waarop steeds nieuwe, explosieve informatie verschijnt, komen ze op het spoor van de complotteurs, die allen lid zijn van groeperingen die ook nu nog de politieke touwtjes in handen blijken te hebben.

Via eeuwenoude documenten en gecodeerde boodschappen op het net worden zij langs een keur van historische plaatsen in Washington geleid, van Capitol Hill en het Lincoln Memorial tot aan de Arlington Begraafplaats en het George Washington Masonic National Memorial. Maar al snel blijkt dat ze zich verstrikt hebben in een spinnenweb van intriges en geweld, waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt.

Terwijl Jenna's leven op het spel staat, moet Shepard in een race tegen de klok de code zien te kraken die zal leiden naar de vindplaats van de bewijzen waaruit onomstotelijk zal blijken welke organisatie er achter de moord op Kennedy zat. Lukt hem dat niet, dan zijn beiden ten dode opgeschreven en zal het deksel na meer dan veertig jaar opnieuw op de doofpot worden geschoven...

 

 

 

 

Terug naar boven