Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Ezzulia+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

Prijsvragen:

Hieronder het overzicht van de lopende prijsvragen. Kom hier regelmatig kijken voor een nieuwe kans op gratis boeken.

Deze prijsvragen zijn exclusief voor de geregistreerde bezoekers van het Ezzulia Forum (tenzij anders aangegeven).Maak kans op één van de vijf gratis exemplaren van Eva's Dochter en andere verhalen van Jacqueline Zirkzee. Deze prijsvraag is i.s.m. met uitgeverij Parelz. Meer informatie is te vinden in het prijsvragentopic op ons forum. 
kijk hier 

 

 

 

Eva’s dochter en andere verhalen
Auteur: Jacqueline Zirkzee
Uitgeverij Parelz
ISBN: 978 94 9107 407 3
Paperback
Prijs: € 16,95
Verschenen: november 2011

De novelle Eva’s dochter is een op zichzelf staand vervolg op de historische roman Het Heksenhuis over de heksenwaan in de zeventiende eeuw. Het verhaal speelt zich af in geboortestad van de auteur, Leiden.

Met historische precisie werkt Jacqueline Zirkzee onderwerpen uit. Ze laat de lezer door haar aandacht voor detail alles mee beleven. In Eva’s dochter lezen we het dagboek van de jonge Hélène, dochter van een heks. Hélène laat ons delen in haar ontdekkingsreis naar het verleden van haar ouders. Naast deze novelle bevat dit boek zeven kortere verhalen die zich in onze tijd afspelen. Het zijn stuk voor stuk verhalen die de motieven van de hoofdpersonen geleidelijk maar genadeloos blootleggen.

 


 


 

 

 

Terug naar boven