Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Nieuws 

 

VOORPUBLICATIE

SIMON TOYNE: SANCTUS

HET LOT VAN DE MENSHEID LIGT IN DE HANDEN VAN EEN JONGE VROUW

2 augustus 2011 | Over twee weken verschijnt bij uitgeverij Luitingh de spannende thriller Sanctus, het debuut van de Engelse auteur Simon Toyne. Het manuscript werd wereldwijd aangekocht door meer dan vijfentwintig grote uitgeverijen en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Vanwege het onderwerp van Sanctus - en de vele cliffhangers in het boek - is het makkelijk om vergelijkingen te maken met bijvoorbeeld Dan Brown, maar het verhaal bevat ook de snelle actie die kenmerkend is voor Lee Child en de authenticiteit van bijvoorbeeld Harlan Coben. En wat te denken van de zeer krachtige, vrouwelijke hoofdpersoon?

Een oudtestamentische tak van het christendom, zetelend in een eeuwenoude citadel in het huidige Turkije, bewaakt sinds mensenheugenis een groot geheim dat het wonder van al het leven op aarde zou kunnen verklaren. Onthulling van dat geheim zou de hele wereld op zijn kop kunnen zetten – en de macht van deze groep, de orde der Sancti, teniet kunnen doen.

Alle tekenen wijzen erop dat de ontraadseling nabij is. Verschillende religieuze groeperingen schuwen geen enkel middel om dat te voorkomen f juist te bespoedigen. De politie, de geheime dienst, het leger – tot op het hoogste niveau zitten infiltranten. Niets is meer veilig, niets is meer zeker.

Te midden van al dit geweld kan maar n jonge vrouw het uiteindelijke lot van de mensheid bepalen...

Sanctus is het eerste deel van de razendspannende Sancti-trilogie.Sanctus

Auteur: Simon Toyne
(Sanctus)
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 3291 9
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschijnt: augustus 2011

 

 

 

Voorpublicatie:

Ezzulia mag van uitgeverij Luitingh alvast een aantal pagina's van Sanctus op haar website plaatsen. Nieuwsgierig naar dit boek van Simon Toyne? Klik dan met je muis op de onderstaande link....

Kijk hier voor de voorpublicatie van Sanctus

     

 

 


Reageer op dit artikel

Dat kan op het forum van Ezzulia, waar een apart topic is aangemaakt over de boeken van Simon Toyne.

Kijk hier voor deze topics op het Ezzulia forum 

 

 

Terug naar boven

Terug naar boven