Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Nieuws


  fOTO: Pascal Ollegot


 

 

 

NIEUWS   

Siska Mulder maakt mini-documentaire

6 juni 2009 | Tijdens het schrijven van haar literaire thriller Doof deed Siska Mulder research naar plotsdoofheid. Dit inspireerde haar tot het maken van een mini-documentaire over dit onderwerp die vanaf nu te zien is.

In deze documentaire van 8 minuten worden drie mensen geïnterviewd, Annieck, Anja en Wouter. Ooit konden zij horen, maar op latere leeftijd werden ze van het ene op het andere moment doof. Openhartig vertellen zij over de impact van plotsdoofheid op hun leven. Welke geluiden missen zij het meest? Welke problemen brengt hun plotsdoofheid met zich mee? En heeft het ook nog voordelen?
 


Doof
Auteur: Siska Mulder
Uitgeverij Arena
ISBN: 978 90 6974 869 6
Paperback
Prijs: € 18,95


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oscar Stellendam vlucht in zijn werk als televisiepresentator en probeert zo het trauma in het leven van hem en zijn vrouw te vergeten: de tragische dood van hun zoontje Jimmy. Zijn vrouw Stella doet er juist alles aan om de herinnering aan Jimmy levend te houden, en langzaamaan raken ze steeds verder van elkaar verwijderd. Dat Stella van de ene op de andere dag doof is geworden, bemoeilijkt de communicatie tussen beiden alleen nog maar meer. Het grote succes lijkt voor Oscar binnen handbereik, maar als hij door een onbekende wordt bedreigd, verandert zijn leven in een nachtmerrie. De stalker lijkt hem beter te kennen dan wie ook, waardoor Oscar op den duur niemand meer durft te vertrouwen…

Nieuwsgierig? Klik hier om de mini-documentaire te bekijken.
 


 

Wil je reageren op dit artikel?

Dat kan op het forum van Ezzulia, waar een apart topic is aangemaakt voor de discussie over de boeken van Siska Mulder.

Kijk hier voor dit speciale topic op het Ezzulia forum.

 

 

 

 

Terug naar boven

Terug naar boven