Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Nieuws

 

Nieuws

Crimezone Classics

28 maart 2008 | In samenwerking met PCM-zusje de Volkskrant gaat uitgeverij Unieboek - eigenaar van Crimezone - een serie pockets op de markt brengen die zij "de beste thrillers aller tijden" gaan noemen. De naam van de reeks gaat Crimezone Classics worden.

De Crimezone Classics, tien in totaal, zijn geschreven door de grootste auteurs die de misdaadroman ooit gekend heeft. Zij vormen een reeks hoogtepunten uit de geschiedenis van de thriller. Crimezone Classics biedt uitsluitend de allerbeste boeken die er in 100 jaar misdaadliteratuur zijn verschenen. Papieren monumenten die een ieder die over de wereld van het spannende boek wil meepraten, gelezen moet hebben. Elk boek in de serie bevat een door de deskundige redactie van Crimezone.nl geschreven introductie waarin het belang van auteur en boek in de geschiedenis van de misdaadroman wordt beschreven. Onmisbaar in elke boekenkast.

Aldus uitgeverij Unieboek.

Alle titels krijgen een actieprijs van 8 euro, geldig vanaf 2 mei t/m 31 juli. Daarna worden de pockets 10 euro per stuk.

In de reeks gaan verschijnen:

Ken Follett: Code Rebecca
James M. Caan: De Postbode Belt Altijd Tweemaal
Len Deighton: Dossier Ipcress
Ira Levin: Rosemary's Baby
Michael Connelly: Bloedbeeld
Dashiell Hammett: De Maltezer Valk
Ruth Rendell: Terugzien in Duisternis
Frederick Forsyth: De Dag van de Jakhals
Graham Greene: De Prive Factor
Joy Fielding: Kijk Niet Om 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven

Terug naar boven