Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Nieuws 

 

TRAILER & PRIJSVRAAG

MICRO: HET NIEUWE BOEK VAN MICHAEL CRICHTON

17 mei 2011 | Volgende week verschijnt bij uitgeverij Luitingh de thriller Micro, het nieuwe boek van Michael Crichton.

Zeven getalenteerde Amerikaanse studenten worden door het hypermoderne bedrijf Nanigen MicroTechnologies uitgenodigd naar Hawa te komen. De studenten kunnen de uitdaging kennis te maken met de allernieuwste (bio)technologie niet weerstaan en zijn benieuwd waar die hen brengen zal.

Daar komen ze snel genoeg achter, want Nanigen werkt niet alleen op het randje van wat moreel aanvaardbaar is. Het bedrijf gaat over die grens heen. De studenten zien zich plotseling geconfronteerd met een vijandige CEO, die nog maar n ding wil: hen onschadelijk maken.

In een strijd op leven en dood moeten de studenten het opnemen tegen huiveringwekkende natuurkrachten en cutting edge technologische vondsten. En ze hebben slechts 48 uur de tijd...  

 

 

 

Michael Crichton heeft een schier oneindige reeks van bestsellers op zijn naam staan, zoals natuurlijk Jurassic Park, maar bijvoorbeeld ook Staat van angst, Sfeer, Prooi en Next. Sinds 2000 alleen al zijn er meer dan 150.000 exemplaren van Crichtons titels verkocht in Nederland en Vlaanderen. De auteur overleed eind 2008 op 66-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Zijn nieuwe thriller Micro werd voltooid door Richard Preston, de broer van bestsellerauteur Douglas Preston. Micro

Auteur: Michael Crichton
Oorspronkelijke titel: Micro
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 3275 9
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschijnt: mei 2012

 

 

 

 

Michael Crichton prijsvraag:

Heeft de trailer van uitgeverij Luitingh je interesse gewekt? Maak dan ook meteen kans op n van de vijf gratis exemplaren van Micro die wij van uitgeverij Luitingh mogen verloten onder de bezoekers van onze website.

De vraag:
Michael Crichton heeft niet alleen veel boeken geschreven, hij was ook succesvol als schrijver en producer van een zeer bekende televisieserie. Welke serie was dat?

Stuur je antwoord, samen met je naam en adres naar prijsvragen (at) ezzulia (punt) nl. Doe dat onder vermelding van "prijsvraag Michael Crichton". Ben je een geregistreerde bezoeker van ons boekenforum? Dan doet jouw inzending maar liefst drie keer mee bij de uiteindelijke verloting. Vermeld in je mailtje met de uitslag in dat geval k je forumnaam.

Inzending zijn mogelijk tot vrijdag 25 mei a.s.

 

 


 


Reageer op dit artikel

Dat kan op het forum van Ezzulia, waar een apart topic is aangemaakt over de boeken van Michael Crichton.

Kijk hier voor deze topics op het Ezzulia forum 

 

 

Terug naar boven

Terug naar boven