Skip to: site menu | section menu | main content

 

ISBN:
978 90 245 5019 7

Paperback
Prijs: € 19,95

Verschenen:
mei 2012
Kijk hier voor alle voorgaande Leestips van Beldaran.

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leestip van Beldaran # 296

Een jaar geleden wist Sam Christer de Nederlandse thrillerliefhebbers te verrassen met zijn thriller Het Stonehenge ritueel. Zijn debuut verscheen in meer dan dertig landen en ontving uitstekende recensies. Met het dit jaar verschenen In zijn naam bewijst Sam Christer wederom zijn enorme talent.

In zijn naam
Sam Christer
(2012)

3 augustus 2012 | De Leestip van Beldaran

Een reeks moorden brengt het geheim van de Lijkwade van Turijn aan het licht. Los Angeles wordt opgeschrikt door een aantal bizarre moorden, die onmiskenbaar het werk zijn van een seriemoordenaar. Pas bij de moord op Tamara Jacobs, die het scenario heeft geschreven voor een film over de wereldberoemde Lijkwade van Turijn, vindt de politie een eerste concrete aanwijzing. Tamara hield haar research voor de controversiële film angstvallig geheim. Niemand mocht weten hoe de film zou aflopen, niemand kende het hele script. En ze had uitstekende bronnen: tot diep in het Vaticaan. De inspecteurs Mitzi Fallon en Nic Karakandez zoeken in Tamara's filmscript naar motieven voor de moord. Ze ontdekken dat de laatste scènes óf nooit zijn geschreven óf spoorloos zijn verdwenen...

‘Er zijn vele redenen waarom hij moordt. Waarom hij nu weer op het punt staat te moorden. Het is een behoefte. Een hunkering. Een schrijdende, knagende dwangmatigheid. Net als seks. Als hij het niet aan het doen is, dan denkt hij erover. Fantaseert hij erover. Maakt jij plannen. Repeteert hij het. Moorden is voor hem even noodzakelijk en onontkoombaar als ademhalen. Maar dan lekkerder. Gedenkwaardiger. Dit wordt een makkie. Perfect. De beste tot nog toe. Dat zijn de ongedoden altijd. Zo noemt hij ze. Niet de levenden. Niet het volgende slachtoffer. De ongedoden. Een stille buurt. Een vrouw die alleen woont. Eentje die niet eens doorheeft dat hij haar leven en haar huis in is geslopen terwijl zij in die mooie achtertuin bezig was.’Kijk hier voor de Leestip van Beldaran op het forum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top

Terug naar boven