Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Lezers Interview


  Jessica Langendoen

 

 

Jessica Langendoen

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam: Jessica Langendoen
Woonplaats: Rotterdam
Forum naam: Jessica

 

1. Welke drie boeken gaan dit jaar in ieder geval mee op vakantie?
Nou, ik ga niet op vakantie en ik ben momenteel werkloos, maar ik ga wel een paar dagjes weg met mijn moeder en zusje.
De drie boeken die ik dan zeker wil lezen zijn: Celeste, Zwarte kat en Kind van de duisternis van Virginia Andrews. Dit is een driedelige serie serie van Andrews en alleen het tweede deel moet ik nog aanschaffen. Ik ben weer erg benieuwd naar deze serie.

2. Met welke auteur zou je graag eens een half uurtje willen praten?
Als ze nog zou leven zou ik graag eens met Virginia Andrews willen praten. Nu ze overleden is, is ze een nog groter fenomeen dan ze al was. Er zijn fanclubs en forums over haar. Ik ben wel benieuwd wat ze daarvan zou vinden. Ze kan je helemaal meeslepen in haar boeken. Haar boeken zijn er voor gemaakt om ademloos uit te lezen.

3. Hoeveel boeken lees je ongeveer per jaar? En in welk boek ben je op dit moment bezig?
Ik lees ongeveer 30 boeken per jaar. Misschien zelfs meer, ik heb het nooit bijgehouden. Ik vind het altijd jammer als een boek weer uit is. Momenteel lees ik: Bezeten van mij van Nicci French. Ik leende dit boek van een vriendin.

4. Wat is het beste boek dat je dit jaar hebt gelezen?

Het beste boek van dit jaar tot nu toe dan, want we zitten al op de helft van dit jaar. Het beste boek voor mij is toch wel De Dwergen van Markus Heitz. Ik heb het gevoel dat door dit boek het fantasygenre me nu echt te pakken heeft. Ik las eerder al de In de Ban van de Ring trilogie van Tolkien, die later ook verfilmd is.

5. Bij welke boekhandel koop je doorgaans je boeken?
Ik koop niet bij een boekhandel, ik snuffel op marktplaats, want ik heb niet zoveel geld voor steeds maar weer nieuwe boeken. Daarom koop ik veel tweedehands boeken, via internet.
 


Wil je reageren op dit interview?
Op het forum van Ezzulia is een topic over dit interview. Geef daar je mening of discuseer met andere bezoekers van Ezzulia.

Kijk hier voor het speciale topic.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven

Terug naar boven