Bloedverwant – Tosca Lee

Fantasy, SF, Literatuur en thrillers. Iedere vrijdag een nieuwe leestip.


Bloedverwant – Tosca Lee

Berichtdoor Rob/Beldaran » vr sep 01, 2017 08:17

Afbeelding

De voor deze week uitgekozen speculatieve thriller is het eerste deel van een tweeluik, iets wat de Nederlandse uitgever vergeten is te melden. Het tweede en tevens slotdeel is jl. mei origineel uitgebracht onder de zeer toepasselijke titel ‘First Born’.

‘Bloedverwant' – Tosca Lee – 2017

Afbeelding

Emily Porter stamt af van een seriemoordenares. Nu is zij de prooi. Ze is op een queeste die haar leidt naar de onderwereld van Europa en de kringen van drie eeuwenoude genootschappen - een dat vastbesloten is haar om te brengen, een dat haar beschermt en een dat ze uiteindelijk zal moeten redden. 'Bloedverwant' is de climax van een 400 jaar oude oorlog tussen de mysterieuze nakomelingen van de Hongaarse 'Blood Countess' Elizabeth Bathory, de meest beruchte vrouwelijke seriemoordenaar aller tijden, en een geheim genootschap met als opdracht haar complete nageslacht uit te roeien.

‘Niemand zegt iets wanneer je voor de laatste keer het Centrum binnengaat. Dat hoeft ook niet. Je hebt de counseling en de testen achter de rug en je hebt een checklist van voorbereidingen afgewerkt om de plastic armband te kunnen krijgen die je op de behandeldag draagt. De armband die je leven redt. Ze hoeven niet meer te weten waarom je het doet. En ook niet of je over alles hebt gelogen. Ze bekommeren zich alleen om de pennenstreek van de elektronische pen wanneer je je naam voor de laatste keer op het scherm schrijft.’

Zie ook http://toscalee.com/
De wereld gaat aan vlijt ten onder... daarom ben ik als het even kan inactief met een goed boek of leuke film.
Avatar gebruiker
Rob/Beldaran
De Ziener
{ PROGRESS_TO_NEXT_RANK }
 
Berichten: 7176
Geregistreerd: do aug 28, 2014 19:02
Woonplaats: Rijswijk

Keer terug naar De Leestip van Beldaran

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast