Pagina 1 van 1

Dwaaleiland- Melissa De La Cruz

BerichtGeplaatst: vr jun 17, 2016 05:29
door Rob/Beldaran
Afbeelding

Van deze spannende, maar ook soms humoristische JV, behorende tot de fantastische literatuur, die leest als een stand alone, verschijnt eind juli een vervolg ‘Terug naar Dwaaleiland’.

‘Dwaaleiland’- Melissa De La Cruz – 2015

Afbeelding

Cruella de Ville, de boze koningin uit Sneeuwwitje, Jafar, Maleficent... iedereen weet hoe de traditionele Disney-verhalen aflopen, maar waar zijn de schurken nu? Maak je borst maar nat want ze zijn druk bezig met gemene plannen maken. De bekende schurken uit de Disney-klassiekers zijn met hun kinderen verbannen uit het koninkrijk Auradon naar Dwaaleiland. Hun kinderen Mal, Evie, Jay en Carlos zijn al net zulke onruststokers als hun gemene ouders. Ze zijn druk bezig snode plannen te beramen om weer aan de macht te komen in Auradon.

‘Er was eens een eiland waar alleen maar slechteriken woonden. Schurken die jaren en jaren geleden massaal verbannen waren uit het Verenigd Koninkrijk Auradon naar dit oord, dat de naam Dwaaleiland droeg. Onder een koepel die elke vorm van magie en tovenarij onmogelijk maakte, sleten deze sinistere, schurkachtige slechteriken hun dagen. Voor altijd en eeuwig zoals koning Beest bevolen had. Altijd en eeuwig is best heel lang, zo blijkt. Langer dan de toverslaap van een mooie prinses. En zelfs langer dan de eindeloze haarwaterval van een meisje in een toren. Langer dan een week duurt als je tot kikker omgetoverd bent, en zeker heel veel langer dan het wachten op die prins op dat witte paard die eindelijk je voet eens in dat glazen muiltje steekt. Ja. Altijd en eeuwig duurt echt heel, heel erg lang.’

Zie ook http://melissa-delacruz.com/

Re: Dwaaleiland- Melissa De La Cruz

BerichtGeplaatst: vr jun 17, 2016 12:28
door Liepje
Ik heb deze al uit de bibliotheek meegenomen, afgelopen maandag.
(En toch niet kunnen raden he, bij de vooruitblik van woensdag... #-o )

Het lijkt me een erg leuk boek. Ik ga er binnenkort aan beginnen.

Re: Dwaaleiland- Melissa De La Cruz

BerichtGeplaatst: vr jun 17, 2016 12:36
door Rob/Beldaran
Dan wens ik je bij deze vast veel genoegens :D