Pagina 1 van 1

Lydia van Houten

BerichtGeplaatst: wo maart 22, 2017 13:09
door Rob/Beldaran
'Prooi' - Lydia van Houten - 2017

Afbeelding

De Nederlandse studente Evelyn (Evy) Meyer woont samen met een groepje excentrieke jongeren in Londen, waar ze een kamer huurt in het huis van Joy McAllen, die haar familie tragisch verloor in een vliegtuigcrash. Sinds haar intrek wordt Evy achtervolgd door nachtmerries en hallucinaties. Alleen medestudente en acteursdochter Lily-Rose Summers trekt zich het lot van de Nederlandse aan. Als Evy in de financiële problemen komt en haar huur niet meer kan betalen, stelt Lily-Rose haar voor aan familievriend en regisseur Martin Dumont. Hij biedt Evy een hostessbaan aan op zijn plezierjacht: Live X.
Dan is Evy getuige van een gruwelijke moord. Ze zit onder het bloed, maar vreemd genoeg kan ze zich niets herinneren. Dit is pas het begin van een reeks bizarre voorvallen...

Publicatiedatum 9 jun 2017; Pagina’s 296; Uitgeverij Kabook

Re: Lydia van Houten

BerichtGeplaatst: wo maart 22, 2017 13:10
door Rob/Beldaran

Re: Lydia van Houten

BerichtGeplaatst: zo maart 31, 2019 12:24
door Rob/Beldaran
‘Ruis’ – Lydia van Houten – 2019

Afbeelding

Gedreven door nachtmerries en een niet te stillen hoofdpijn leidt Mikayla Jackson een teruggetrokken leven in Canada. Ze is haar herinneringen kwijt en wordt dagelijks achtervolgd door waanbeelden. De geheimzinnige bewoners van Rocky Roads lijken haar allemaal te willen helpen, maar Mikayla blijft het gevoel houden dat er iets niet klopt. Langzaam wordt het haar duidelijk dat het gigantische ziekenhuis Westwood een gruwelijke waarheid verborgen houdt.

Publicatiedatum 17 jun 2019; Pagina’s 299; Uitgeverij Kabook Publishing

Re: Lydia van Houten

BerichtGeplaatst: wo mei 29, 2019 11:08
door Nicky
op de lijst