Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brad Winning
Bloed en eer

Ooit was hij een gevierd kapitein van het Perdusiaanse leger. Nu slijt Sylvestre Curare zijn leven als uitsmijter van een chique bordeel, werkt hij als premiejager om misdadigers voor het gerecht te slepen en is hij privé-speurder voor gekrenkte echtgenotes uit het gegoede Perdusiaanse milieu.

In Bloed & Eer komt Sylvestre tot zijn verbazing oog in oog te staan met zijn dochter. Een dochter waarvan hij het bestaan niet eens had vermoed. Net zo snel als ze verschijnt, verdwijnt ze echter ook weer uit zijn leven. En dat steekt hem. Helemaal in de wetenschap dat haar kind aan een stel gewetenloze slavenhandelaren verkocht zal worden.

Terwijl Curare worstelt met zijn werk, drank en vrouwen, en tussendoor wat kleine zaken oplost, blijft de familieband knagen. Dus gaat hij op onderzoek uit.

Curare vindt verraad, moord, corruptie, antwoorden en nog meer vragen op zijn zoektocht naar de waarheid.

Tegelijkertijd is daar nog wat anders: zijn in ‘mist’ gehulde verleden. Want wat is toch dat duistere geheim dat hij met zich meedraagt? Een geheim dat zich roert in zijn bloed en dat steeds meer zijn leven beheerst?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloed & Eer
Auteur: Brad Winning
Uitgeverij Books of Fantasy
ISBN: 978 94 608 6017 1
Paperback
Prijs: € 14,95
Verschenen: oktober 2010

 


Heb jij een mening over de boeken van Brad Winning?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Brad Winning. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van zijn boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven