Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy

 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Margaret Weis & Tracy Hickman
Draken Trilogie # 2:
De Draken van de Winternacht

Onze vrienden zoeken hun toevlucht in de dwergenhoofdstad Thorbardin, waar ze de dwergen de hamer van Kharas aanbieden, een legendarische oorlogshamer, ooit eigendom van de dwergenheld Kharas die lang geleden zijn toevlucht zocht in de dwergenstad. Maar hun verblijf in Thorbardin is van korte duur.

Om uit handen te blijven van de Drakenheer Canaillaard, gaan de vrienden op weg naar Tarsis, een mythische stad aan zee. Eenmaal in de buurt komen ze tot de ontdekking dat de kaart van Tas die ze bij zich hebben gedateerd is: Tarsis is geen havenstad meer omdat de zee waaraan hij ooit lag is verdwenen tijdens de Catastrofe. Als het de vrienden toch lukt Tarsis via een andere weg binnen te komen, wordt de stad aangevallen door draken en volledig verwoest. Tot overmaat van ramp raken de vrienden van elkaar gescheiden...


Over de auteurs:
Met de cyclus De Poort des Doods wist het schrijversduo Margaret Weis & Tracy Hickman wereldwijd een miljoenenpubliek te bereiken. De boeken van De Draken markeren hun langverwachte terugkeer naar het terrein van de epische fantasy.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Draken van de Winternacht
Auteur: Margaret Weis & Tracy Hickman
Uitgeverij Luitingh
Oorspronkelijke titel: Dragons of Winter Night
Serie: De Draken
Tweede deel
ISBN: 978 90 245 5056 2
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: mei 2009

 


Heb jij een mening over de boeken van Weis & Hickman?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Margaret Weis & Tracy Hickman. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van hun boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven