Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy

 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adrian Stone
Zoon van de Duivel

Als Marak in de omgeving van de Drakentanden een gehangen priester aantreft en geconfronteerd wordt met een gewelddadig driemanschap, zijn dat slecht voorboden van de beproevingen die hem nog te wachten staan. Want ondanks Maraks indrukwekkende talent voor magie staat zelfs hij machteloos nu Carolia opnieuw ten prooi valt aan de oplaaiende godsdiensttwisten. De oorlogsvuren worden aangewakkerd als de patriarchen van de twee grootste godsdiensten besluiten tot heroprichting van hun militaire ridderorden, het Zonnelegioen en het Doodshoofdlegioen.

Maraks vrienden, priesteres Armana en gardeofficier Egon, worstelen intussen niet alleen met de toenemende rivaliteit tussen de godsdiensten maar ook met hun gevoelens voor elkaar. Er is een crisis voor nodig om de twee tot elkaar te brengen.

Ver weg, ergens op de Neveleilanden, komt een kind ter wereld, een jongen van wie duidelijk is dat hij, eenmaal volwassen, over ontzagwekkende magische vermogens zal beschikken. Marak is de eerste die beseft welk fataal onheil over de wereld zal worden afgeroepen al de jongen in de handen van de verboden cultus van Cataris zal vallen...


Over de auteur:
Achter het pseudoniem Adrian Stone gaat het supertalent Ad van Tiggelen (1958) schuil. In het dagelijks leven is Van Tiggelen senior beleggingsstrateeg bij vermogensbeheer ING Investment Management. In die hoedanigheid wordt hij regelmatig aangehaald in kranten als Frankfurter Allgemeine en Herald Tribune. Ook schrijft hij columns, onder andere voor fd.nl/beleggen, waarin hij fijntjes de vaak geheimzinnige financiŽle markten ontrafelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zoon van de Duivel
Auteur: Adrian Stone
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 2947 6
Paperback
Prijs: € 14,95
Verschenen: juni 2009
 

Kijk hier voor het eerste deel van de serie.
 


Heb jij een mening over de boeken van Adrian Stone?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Adrian Stone. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van zijn boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven