Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy


 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adrian Stone
Ziel van de Duivel

Het furkawoud wordt veroverd door Valdis en zijn Cataristen. Alle dru´den, op ÚÚn na, worden gedood. Tania is de overlevende dru´de die met behulp van de Ring van Loval weet te ontkomen en contact kan houden met het woud. Maar hoe lang?
Immers, de tijd dringt.

De Cataristen winnen nog steeds terrein: grote delen van Carolia zijn al veroverd en de wurggreep van de veroveraar wordt met de dag sterker. Maar na tal van avonturen en omzwervingen breekt eindelijk de dag aan waarop Marak en Tania de eindstrijd zullen aangaan met Valdis en Cataris. Het is evenwel de vraag of onze vrienden over voldoende middelen en doorzettingsvermogen beschikken om als overwinnaar het strijdperk te verlaten. Nog belangrijker is de vraag: wie zal uiteindelijk overleven en wie niet? Marak? Tania? Valdis?

Of zit het toch anders...


Over de auteur:
Achter het pseudoniem Adrian Stone gaat het supertalent Ad van Tiggelen (1958) schuil. In het dagelijks leven is Van Tiggelen senior beleggingsstrateeg bij vermogensbeheer ING Investment Management. In die hoedanigheid wordt hij regelmatig aangehaald in kranten als Frankfurter Allgemeine en Herald Tribune. Ook schrijft hij columns, onder andere voor fd.nl/beleggen, waarin hij fijntjes de vaak geheimzinnige financiŰle markten ontrafelt.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ziel van de Duivel
Auteur: Adrian Stone
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 3119 6
Paperback
Prijs: € 14,95
Verschenen: april 2010
 

Kijk hier voor het eerste deel van de serie.

Kijk hier voor het tweede deel van de serie.
 


Heb jij een mening over de boeken van Adrian Stone?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Adrian Stone. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van zijn boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven