Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy

 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Adrian Stone
Rune # 1: De Achtste Rune

Marak Viervinger, de held van Stones Duivel-trilogie, is niet meer.

Maar de informatie in zijn Nagelaten Vertellingen biedt de meedogenloze Godkeizer van het naargeestige Kadish een unieke kans. Met de kennis uit de geschriften van Marak is het namelijk mogelijk de almachtig makende Achtste Rune te ontsluiten, en dan zal hij onoverwinnelijk zijn. Een jonge Runenpriester en een zwaardmeester krijgen opdracht het boek in Carolia te stelen, een vrijwel onmogelijke taak.

Tegelijkertijd wordt Serina, een jonge Caroliaanse priesteres van Viguru, door Runenpriesters gevangengenomen. Haar wacht een periode van kwelling en ellende in het verschrikkelijke Zusterschaphuis, waar ze op vernederende wijze kennismaakt met de Godkeizer, de tiran wiens macht verder reikt dan men ooit heeft kunnen vermoeden....

Een meeslepend spannend avontuur waarin Adrian Stone zijn visie geeft op levensbepalende aspecten van alle tijden: macht en machtsmisbruik, discriminatie, mondiale harmonie en hoe die te bereiken. De moraal van dit dubbele verhaal: honger naar absolute macht keert zich onherroepelijk tegen je.

De Achtste Rune is het eerste deel van een tweeluik. Het tweede en laatste deel zal naar verwachting verschijnen in juli 2012.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Achtste Rune
Auteur: Adrian Stone
Serie: Rune
Eerste deel
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 3562 0
Paperback
Prijs: € 14,95
Verschenen: september 2011


Kijk hier voor deel 1 van de Duivel-trilogie

Kijk hier voor deel 2 van de Duivel-trilogie

Kijk hier voor deel 3 van de Duivel-trilogie
 


Heb jij een mening over de boeken van Adrian Stone?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Adrian Stone. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van zijn boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

 

 

Terug naar boven