Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy

 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria V. Snyder
Studie Trilogie # 2:
Studie van Magie

Als de sympathieke Yelena wordt verbannen uit Ixia, het enige land dat zij als haar thuis beschouwt, rest haar geen andere keuze dan met haar nieuwe mentor Irys af te reizen naar de MagiŽrsveste, om daar te beginnen aan een studie van magie.

De weg erheen is echter niet zonder hindernissen, niet in de laatste plaats omdat de hereniging met haar broer Leif leidt tot onverwachte ontwikkelingen...

 

Over de auteur:
Maria V. Snyder werd geboren en getogen in Philadelphia, Pennsylvania, studeerde meteorologie aan Penn State University. Tussentijds schreef ze voor tientallen dag- en weekbladen, tot ze in 2005 debuteerde met Studie van Gif. In 2006 won ze met haar debuut zowel de Compton Crook Award als de Readers Choice Award. Hetzelfde jaar werd Studie van Gif aanbevolen door het toonaangevende vakblad Locus als een van de beste fantasy-romans, werd het de beste keuze van Book Sense Pick, finalist voor het beste debuut van Library Reviews en bovendien genomineerd voor de Alex Award, de grote prijs van de American Library Association. Het vervolg is, zoals dat heet, geschiedenis.

De Studie-trilogie bestaat uit Studie van Gif, Studie van Magie en Studie van Vuur. Het laatste deel verschijnt later dit jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Studie van Magie
Auteur: Maria V. Snyder
Oorspronkelijke titel: Magic Study
Serie: Studie Trilogie
Tweede deel
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 3098 4
Paperback
Prijs: € 18,95
Verschenen: februari 2010

 

Kijk hier voor het eerste deel: Studie van Gif
 


Heb jij een mening over de boeken van Maria V. Snyder?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Maria V. Snyder. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven