Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy
 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dieter Ryckewaert
Het Oriaans Verbond

Sam is een jonge twintiger en geniet met volle teugen van zijn zorgeloze leven. Alles lijkt hem goed te vergaan, totdat hij op een dag te horen krijgt dat hij de sleutel is in een eeuwenoude strijd tussen twee buitenaardse fracties. Het Oriaans Verbond, dat het demonische leger uit Betegor een halt wil toeroepen, vraagt of hij met hen mee wil reizen.

Met de gedachte dat talloze, onwetende Aardse zielen op hem rekenen, stemt Sam toe en sluit hij zich aan bij het Oriaans Verbond.

Wanneer hij op hun planeet aankomt, wordt al snel duidelijk dat er meer aan de hand is dan enkel een eeuwenoude oorlog. Vele vragen rijzen bij hem op, als hij begint te beseffen wie hij in feite echt is. En wat met Jill, de mysterieuze jonge vrouw die hem met veel toewijding onder haar vleugels neemt? Wil ze Sam enkel voorbereiden op zijn taak, of verbergt ze iets veel groters?

Het Oriaans Verbond, een verhaal over andere werelden, vriendschap, liefde en trouw, en de strijd tussen het goede en het kwade... Klinkt bekend? Vergis u niet... in dit verhaal neemt de auteur u mee langs paden waar u zelfs het bestaan niet van afweet...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Oriaans Verbond
Auteur: Dieter Ryckewaert
Uitgeverij PAMAC
ISBN: 978 94 90 385 02 6
Paperback
Prijs: € 22,95
Verschenen: augustus 2009
 


Heb jij een mening over de boeken van Dieter Ryckewaert?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Dieter Ryckewaert. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van zijn boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven