Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Naomi Novik
Temeraire # 5: De Zege van de Adelaars

De langverwachte invasie van Groot-BrittanniŽ is eindelijk in aantocht. Napoleons enorme legers hebben zijn greep op het Europese vasteland versterkt en hij staat op het punt het Kanaal over te steken. Kapitein Laurence is echter gevangengezet wegens verraad en Temeraire is overgeplaatst naar de fokgronden in Wales. Geen van beide is erbij als de Franse adelaar op het Britse vasteland wordt geplaatst.

Dan wordt het schip waar Laurence op gevangenzit tot zinken gebracht en spoelt hij aan in de buurt van Dover, waarna hij op zoek gaat naar Temeraire. Temeraire verenigt ondertussen de draken in Wales tot een verzetsgroep om de Fransen aan te vallen die op jacht zijn naar de Koninklijke familie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Zege van de Adelaars
Auteur: Naomi Novik
Oorspronkelijke titel: Victory of Eagles
Serie: Temeraire
Deel 5
Mynx
ISBN: 978 90 8968 000 6
Gebonden
Prijs: € 15,00
Verschenen: november 2008

 

Over de auteur:
Naomi Novik begon met schrijven tijdens haar studie computerwetenschappen aan Columbia University. Ze heeft passie voor schrijven en geschiedenis. Ze woont in New York met haar man en zes computers.
 


Heb jij een mening over de boeken van Naomi Novik?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Naomi Novik. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven