Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karen Miller
Spreker voor de God # 2: Eiland van geheimen

Keizerin Hekat is wanhopig op zoek naar haar verdwenen zoon, Zandakar, ooit een machtige krijgsheer, de Hamer van Mijak. Alle sporen wijzen in de richting van Ethrea.

Hekats zoektocht wordt er niet gemakkelijker door. Want op Ethrea, een eiland dat van strategisch belang is en dat de reputatie geniet de geheimen van haar handelspartners te koesteren, dreigt een burgeroorlog. Bovendien is de koning van Ethrea stervende. De enige erfgenaam, prinses Rhian, verkeert in groot gevaar.

Gewetenloze mannen met verregaande ambitie loeren op de troon en door alle beroering die op Ethrea ontstaat, worden ook de zenuwen van de handelspartners in de naties rond Ethrea geraakt. Van verschillende kanten wordt met gretige ogen naar Ethrea gekeken. Zeker is dat, als prinses Rhian niet snel hulp krijgt, de troon zal worden opgeŽist door haar vijanden, die de druk op haar met de dag vergroten.

Maar die hulp is er, in de persoon van een speelgoedmaker, en hŪj is er ook nog, Zandakar, de geheimzinnige banneling van Mijak...

De boeken van Spreker voor de God vormen een episch fantasy-spektakel over liefde, strijd en macht dat in omvang het tweeluik Koningmaker, Koningbreker overtreft.
 

Over de auteur:
Karen Miller
werd geboren in Vancouver, Canada, maar verhuisde al vroeg naar AustraliŽ. Ze begon met het schrijven van korte verhalen op de basisschool, studeerde een poosje communicatiewetenschappen en doorliep een veelheid aan baantjes: van productiemedewerker tot journalist, van baliemedewerker tot voorlichter. Toen ze in Penrith, nabij Sydney, boekwinkel Phantasia opende, begon ze romans te schrijven. De Onschuldige MagiŽr was haar debuut en werd gevolg door De MagiŽr Ontwaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiland van geheimen
Auteur: Karen Miller
Oorspronkelijke titel: The Riven Kingdom
Serie: Spreker voor de God
Tweede deel
Luitingh Fantasy
ISBN: 978 90 245 3049 6
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: januari 2010

 


Heb jij een mening over de boeken van Karen Miller?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Karen Miller. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven