Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stephanie Meyer
Nieuwe Maan (filmeditie)

‘Verdorie,’ mompelde ik toen ik mijn vinger openhaalde aan het papier. Een druppeltje bloed welde op uit de kleine wond.
Toen gebeurde alles in een stroomversnelling.
Edward stortte zich op me en gooide me over de tafel…
Ik viel met een klap op de grond naast de piano, in de puntige glasscherven. Versuft en gedesoriënteerd keek ik op van het helderrode bloed dat uit mijn arm gutste… in de koortsige blik van zes vampiers die ineens razende dorst hadden.

Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een slechte vampier, maar nu hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt, komen ze pas echt in de problemen.

Een onweerstaanbare combinatie van romantiek en spanning met een bovennatuurlijk tintje. Gepassioneerd, meeslepend en vol verrassende wendingen. Dit adembenemende liefdesverhaal tussen een vampier en een mens houdt miljoenen mensen wereldwijd in zijn ban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe Maan
Auteur: Stephanie Meyer
Oorspronkelijke titel: New Moon
Serie: Twilight
Tweede deel
Uitgeverij Mynx
ISBN: 978 90 8968 176 8
Paperback
Prijs: € 12,50
Verschenen: oktober 2009
 


Heb jij een mening over de boeken van Stephanie Meyer?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Stephanie Meyer. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

 

 

Terug naar boven