Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy

 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Juliet Marillier
Ziener van Zeven Wateren

Sibeal, de vijfde dochter van de heer van Zeven Wateren, wil niets liever dan druďde worden. Sibeals oom en leermeester, Ciarán, stuurt haar daarom naar het afgezonderde eiland Inis Eala. Eenmaal daar wil hij bepalen of zij het zware leven van een druďde wel aankan.

Sibeal voelt zich enigszins verraden door Ciarán, maar een aangespoeld scheepswrak eist al snel al haar aandacht op. Een van de overlevenden van het wrak is de bard Felix, afkomstig uit Armorica, die kampt met geheugenverlies. Hij wint meteen het hart van Sibeal, maar door haar roeping kan en mag ze geen gehoor geven aan deze gevoelens. Als Felix zijn geheugen terug begint te krijgen, ziet Sibeal in een voorspelling dat hem een gevaarlijke missie wacht. Een queeste. Met hem meegaan betekent een kans op echte liefde, maar daarvoor moet zij wel de spiritualiteit van de druďden opgeven.

De oorspronkelijke Zeven Wateren-trilogie, die wereldwijd een miljoenenpubliek vond, behoort tot het beste werk van Juliet Marillier. Ziener van Zeven Wateren is, na Erfgenaam van Zeven Wateren, het tweede boek dat volgt op deze succesvolle trilogie.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziener van Zeven Wateren
Auteur: Juliet Marillier
Oorspronkelijke titel: Seer of Sevenwaters
Uitgeverij Luitingh
Vertaling: Maren Mostert
ISBN: 978 90 245 3500 2
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: augustus 2011

Kijk hier voor het vorige boek over Zeven Wateren
 


Heb jij een mening over de boeken van Juliet Marillier?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Juliet Marillier. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

 

 

Terug naar boven