Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy
 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Katharine Kerr
DrakenmagiŽr # 7: ZilvermagiŽr

Aangespoord door de priesters van de valse godin Alshandra trekt het paardenvolk op naar de grenzen van het grondgebied van prins Dar. De leiders zijn van mening dat de rijke graslanden van het prinselijke domein hun rechtens toebehoren. Maar Dar kan op machtige bondgenoten rekenen, de draak Arzosah bijvoorbeeld, die al eeuwenlang een gruwelijke hekel aan het paardenvolk heeft. Zij bereidt een wraakactie voor die afschuwelijker is dan het paardenvolk en hun priesters zich kunnen voorstellen. De machtigste bondgenoot van de prins is de magie van de dweomer, gestuurd door een gezelschap van tovenaars die hebben gezworen de prins te beschermen, geleid door de elfenmeester van de magie, Dallandra, de ZilvermagiŽr.


Over de auteur:
Katharine Kerr (1944) wordt gerezen om haar Keltische mythologieŽn en beschrijvingen van de geschiedenis tussen de mensen en de elfen. De boeken van de DrakenmagiŽr zijn onderdeel van de Deverry-cyclus, Katharine Kerrs epische fantasy-saga die vele honderden jaren mensen- en elfengeschiedenis omvat en vee gereÔncarneerde levens telt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZilvermagiŽr
Auteur: Katharine Kerr
Oorspronkelijke titel: The Silver Mage
Serie: De DrakenmagiŽr
Zevende deel
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 3161 5
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: juni 2010
 


Heb jij een mening over de boeken van Katharine Kerr?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Katharine Kerr. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven