Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy
 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markus Heitz

Sanctum

Rome, de Eeuwige Stad, hoeder van oeroude geheimen. Hierheen leiden - in heden en verleden - de sporen van en verschrikkelijke vervloeking.

Opnieuw zijn de hoofdrollen weggelegd voor Eric von Kastell, weerwolvenjager, en Gregoria, abdis van een ontwijd klooster, en haar geliefde Jean Chastel. Op zijn speurtocht naar de waarheid stuit Eric op de nalatenschap van deze bewonderenswaardige vrouw, die in de achttiende eeuw voor haar leven moest vechten en naar Rome afreisde om een einde te maken aan de vloek van het Beest.

Eric en Gregoria blijken onverbrekelijk verbonden te zijn door de heiligste substantie op deze aarde: het Sanctum, dat wonderen kan bewerkstelligen.... of een vroegtijdige dood.

 

Sanctum is het opzichzelfstaande vervolg op het eerder verschenen Ritus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanctum
Auteur: Markus Heitz
Oorspronkelijke titel: Sanctum
Luitingh Fantasy
ISBN: 978 90 245 2860 8
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: november 2008


Over de auteur:

De schrijver-journalist Markus Heitz is momenteel de belangrijkste en succesvolste Europese auteur van oorspronkelijke fantasieverhalen. Met De Dwergenboeken schreef hij een fantasy epos van klassieke statuur, waarin hij de eeuwige bijrolspelers uit de moderne fantasy in het volle schijnwerperlicht plaatste. Heitz slaagde met vlag en wimpel in zijn poging de dwerg en alles wat dit volk bezighoudt van nieuwe allure te voorzien en gaandeweg ook nog eens een bekend thema nieuw leven in te blazen. Een prestatie waartoe alleen de allergrootste fantasyauteurs van nu in staat zijn.

In 2006 zag Markus Heitz - voor de tweede keer in zijn loopbaan - zijn inspanningen beloond en bekroond met de Deutscher Phantastik Preis 2006. Eerder ontving hij deze prijs voor het beste debuut voor Schaduwen boven Ulldart.
 


Bibliografie van Markus Heitz:

De Dwergen
2007: De Dwergen
2007: De Strijd van de Dwergen
2008: De Wraak van de Dwergen
2008: Het Lot van de Dwergen (nog niet vertaald)

De Donkere Tijd
2008: Schaduwen boven Ulldart
2008: De Orde van het Zwaard
2009: Het Teken van een Duistere God (nog niet vertaald)

Overig
2008: Ritus
2008: Sanctum

 


Heb jij een mening over de boeken van Markus Heitz?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Markus Heitz. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van zijn boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven