Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy

 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Diana Gabaldon
Lord John en de Schotse gevangene

In deze langverwachte nieuwe roman keert Diana Gabaldon terug bij een van haar onvergetelijkste personages: Lord John Grey, bekend uit Broeders van het zwaard en Het dubbelleven van Lord John: soldaat, gentleman, en onverslaanbaar met het zwaard.

Leuk detail is dat Jamie Fraser, een van Gabaldons hoofdpersonages uit de uitermate succesvolle Reiziger-serie, zijn opwachting maakt in dit laatste avontuur van Lord John. De nalatenschap van een overleden vriend brengt Lord John en zijn broer Hal op het spoor van een corrupte legerofficier die over lijken gaat. Jamie Fraser, die sinds zijn vrijlating als krijgsgevangene een rustig leven leidt in het Ierse Lake District, wordt ruw opgeschrikt doordat oude bekende Lord Grey plotseling voor zijn deur staat met het bevel hem te helpen het schandaal te ontrafelen. Zowel Jamie als Lord John heeft zo zijn geheimen, die hun leven en vrijheid kunnen bedreigen als ze de zaak niet bijtijds weten op te lossen...

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lord John en de Schotse gevangene
Auteur: Diana Gabaldon
Oorspronkelijke titel: Lord John and the Scottish Prisoner
Uitgeverij De Boekerij
Vertaling: Annemarie Lodelijk
ISBN: 978 90 225 5986 4
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: mei 2012


 


Heb jij een mening over de boeken van Diana Gabaldon?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Diana Gabaldon. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

 

 

Terug naar boven