Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C.S. Friedman
Magisters # 2: De Gramschap

In het eerste boek van de Magister-trilogie, Het Zielenvuur, slaagde Kamala erin een magister te worden, die teert op het zielenvuur van andere mensen. Zij is de eerste vrouw die dit ooit is gelukt, maar de oppermachtige broederschap van de onsterfelijke magisters is niet bereid een vrouw in hun midden te accepteren. Kamala moet vanwege de moord op een magister vluchten om het vege lijf te redden. Daartoe aangezet door haar leermeester Ethanus, achtervolgd door de Broederschap en vermomd als heks om haar ware identiteit te verbergen, zo haast ze zich naar de Gramschap – een plek die zelfs door de zieleneters wordt gemeden en gevreesd en die hen gevangen houdt in de ijsvelden van het hoge Noorden. Daar wil ze te weten komen hoe de zieleneters, die er in een grijs verleden bijna in slaagden de gehele mensheid uit te roeien, ooit werden overwonnen.

Intussen is de voorspelling uitgekomen dat de zieleneters ooit terug zullen keren…


Over de auteur:
C.S. Friedman had in de VS al een indrukwekkend oeuvre op haar naam staan toen zij begon aan de Koudvuur-Trilogie, die haar een miljoenenpubliek bezorgde. Inmiddels verschenen haar boeken in zeven talen. Eerder verscheen bij Luitingh Fantas het eerste boek van de Magisterserie: Het Zielenvuur. Op dit moment werkt de auteur aan het derde deel van de serie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Gramschap
Auteur: C.S. Friedman
Oorspronkelijke titel: Wings of Wrath
Serie: Magisters
Tweede deel
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 5627 4
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: oktober 2009

 


Heb jij een mening over de boeken van C.S. Friedman?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van C.S. Friedman. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven