Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy
 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monika Felten
Koningin van Zwaarden

Journalist Sandra Thorsen komt tijdens een veiling in het bezit van een geheimzinnig beeldje met vreemde tekens. Die nacht wordt ze door nachtmerries geplaagd en de volgende dagen ziet Sandra beelden en taferelen die ze volgens haar nooit beleefd heeft. Sandra weet niet dat ze door de aanschaf van het beeldje een boosaardige macht tot leven heeft gewekt. Die mysterieuze figuur voert haar en haar vriendin Manon mee naar het fantastische rijk Benize.

Tijdens hun verblijf in Benize verliest Sandra zich steeds vaker in de persoonlijkheid va de oude priesterkoningin Zarife. Die lang geleden over het rijk heerste en het tot aan de rand van de afgrond bracht. Sandra en Manon ontdekken dat hun een belangrijke rol is toebedeeld om Benize te behoeden voor een tweede duistere tijd.


Over de auteur:
Monika Felten heeft tweemaal de Deutscher Phantastik Preis gewonnen voor Die Saga von Thale, haar epos over Nevenelfen. Met deze trilogie brak ze door naar het grote publiek. Dit epos is onlangs aangekocht door Luitingh Fantasy (het eerste deel verschijnt in het najaar van 2009 in vertaling). Koningin van Zwaarden is haar eerste opzichzelfstaande fantasyroman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Koningin van Zwaarden
Auteur: Monika Felten
Oorspronkelijke titel: Die Köningin der Schwerten
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 2882 0
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: januari 2009
 


Heb jij een mening over de boeken van Monika Felten?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Monika Felten. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven