Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy
 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monika Felten
De Saga van Thale # 4: De Nevelelfen

De laatste geheimen van De Saga van Thale worden onthuld: Monika Felten keert nog een keer terug naar de – inmiddels – legendarische wereld van de nevelelfen.

Lang voordat de mensen zich in het land van de elfen zullen vestigen, wordt in een mijn vol kostbare edelstenen een dimensiepoort geopend naar een andere wereld.

Niemand minder dan de Duistere Heer An-Rukhbar zelf verschijnt op het toneel, klaar om voorgoed een einde te maken aan de gehate nevelelfen. Zijn enige doel: het ras compleet te vernietigen. Het ontbreekt de Duistere Heer alleen aan een leger en dus begint hij doodgewone mijnwerkers te transformeren in dodelijke krijgers. Zo komt het beruchte en wrede Cha-Gurrlinenleger tot stand.

Brinnah, een simpele koerier van de nevelelfen, is getuige van dit alles en vreest voor haar volk. De elfenkoning moet worden gewaarschuwd. Daarvoor moet Brinnah eerst door de duistere tussenwereld trekken, een schimmig rijk waar vanuit alle hoeken en gaten dodelijk gevaar dreigt. Maar Brinnah, vergezeld door haar reuzenalp, moet wel doorzetten. Zo niet, dan is Thale reddeloos verloren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Nevelelfen
Auteur: Monika Felten
Oorspronkelijke titel: Die Nebelelfen
Serie: De Saga van Thale
Vierde deel
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 3257 5
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: oktober 2010


Kijk hier voor deel 1 van deze serie

Kijk hier voor deel 2 van deze serie

Kijk hier voor deel 3 van deze serie

Kijk hier voor Koningin van Zwaarden
 


Heb jij een mening over de boeken van Monika Felten?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Monika Felten. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven