Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy
 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Raymond E. Feist
De Saga van de Demonenoorlog # 1: Het legioen van de angst

Laromendis is een tovenaar die afkomstig is van de wereld Andcardia, die wordt bevolkt door de Taredhel, de Sterrenelfen die in de strijd tegen het Legioen van de Demonenkoning aan de verliezende hand zijn. Hun enige hoop is gevestigd op het terugvinden van de Thuiswereld die ze ooit ten tijde van de Chaosoorlog hebben verlaten: Midkemia. Maar als ze zich daar willen vestigen, zullen ze eerst strijd moeten leveren met alle volkeren die Midkemia al van oudsher bewonen: mensen, dwergen, gnomen... en hun eigen verwanten, de elfen van Elvandar.

Om de dreiging van de Sterrenelfen te keren roept Puc de hulp in van een machtige krijgertovenaar en een demonen bestrijdende geestelijke, maar zodoende herenigt hij twee voormalige geliefden die ooit in bitterheid uiteengingen, zonder te beseffen dat beide zo hun eigen plannen hebben.


Over de auteur:
Raymond E. Feist (1945) bracht het grootste gedeelte van zijn jeugd door in Hollywood en studeerde Communicatiewetenschappen aan de universiteit van San Diego. Hij debuteerde in 1982 met het onvolprezen MagiŽr en groeide in een kwart eeuw uit tot een van de meest gelezen hedendaagse fantasyauteurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het legioen van de angst
Auteur: Raymond E. Feist
Oorspronkelijke titel: Rides a Dread Legion
Serie: De Saga van de Demonenoorlog
Eerste deel
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 2888 2
Gebonden
Prijs: € 19,95
Verschenen: juni 2009
 


Heb jij een mening over de boeken van Raymond E. Feist?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Raymond E. Feist. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van zijn boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven