Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy

 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Damian Dibben
Wakers van de tijd: Storm op komst

Stel je eens voor dat je je ouders bent kwijtgeraakt. En dat je zelfs niet weet of ze zich nog wel in het heden bevinden.

Dat overkomt Jake Djones. Zijn ouders kunnen overal ter wereld zijn en ook nog eens in elke mogelijke eeuw. De familie Djones bezit namelijk een geweldig geheim, een geheim dat ze al jaren hebben weten te bewaren, zelfs voor elkaar. Jakes ouders behoren tot de Bewakers van de Tijd. Dit geheime genootschap houdt de loop van de wereldgeschiedenis op orde door een speciale gave: tijdreizen.

Jake gaat op zoek naar zijn vader en moeder en komt in het negentiende-eeuwse Frankrijk terecht, waar het hoofdkwartier van de Bewakers van de Tijd zich bevindt. Daar ontmoet hij de geheimzinnige tijdreizigers en hoort hij voor het eerst van de familie Zeldt en hun plannen om de wereld zoals wij die kennen te vernietigen. 

Damian Dibben werkt al jaren als scenarioschrijver voor de meest uiteenlopende programma’s. De opnames van zijn eerste filmscript voor een speelfilm, Seventh Heaven, beginnen in 2012. Hij verdiept zich al jaren in cosmologie, oudheidkunde, natuurlijke historie en leest graag de meest fantastische avonturenverhalen. Hij woont in Londen met zijn hond Dudley. Bewakers van de Tijd: Storm op komst is zijn debuut als jeugdauteur.

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Storm op komst
Auteur: Damian Dibben
Oorspronkelijke titel: The History Keepers: The Storm Begins
Serie: Wakers van de Tijd
Eerste deel
Uitgeverij De Boekerij
Vertaling: Marce Noordenbos
ISBN: 978 90 225 6103 4
Paperback
Prijs: € 16,95
Verschenen: mei 2012
 


Heb jij een mening over de boeken van Damian Dibben?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Damian Dibben. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van zijn boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

 

 

Terug naar boven