Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy

 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Joseph Delaney
De strijd

Thomas Wachter is de zevende zoon van een zevende zoon. Op zijn dertiende gaat hij in de leer bij Johannes Gregorius, een geestenjager die zijn geld verdient met het beschermen van mensen tegen duistere wezens. Thomas heeft boemannen gebonden, afgerekend met een heks en strijd geleverd met de verderver in de catacomben van de kathedraal. Nu moet hij met de geestenjager de strijd aangaan met de drie allergevaarlijkste heksenkringen, die hun verderfelijke krachten bundelen: alleen zo zijn ze sterk genoeg om het te kunnen opnemen tegen het meest macabere, absolute kwaad: de duivel zelf.

Met lood in de schoenen vertrekken ze. Maar amper onderweg gebiedt de geestenjager Thomas huiswaarts te keren om de koffers op te halen die zijn moeder voor hem achterliet. Welke duistere geheimen bevatten die koffers? Bieden ze de hulp die Thomas en zijn meester zo hard nodig zullen hebben of brengen de koffers Thomas' familie in veel grotere problemen?

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De strijd
Auteur: Joseph Delaney
Oorspronkelijke titel: The Spook’s Battle
Serie: De Geestenjager
Vierde deel
Uitgeverij De Fontein
Vertaling: Kris Eikelenboom
ISBN: 978 90 261 2952 0
Paperback
Leeftijd: 11+
Prijs: € 14,95
Verschijnt: november 2011

 


Heb jij een mening over de boeken van Joseph Delaney?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Joseph Delaney. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van zijn boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

 

 

Terug naar boven