Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy


 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elspeth Cooper
De
wilde jacht # 1: Het lied van de aarde

De leerling-ridder Gair heeft een gave: hij kan de liederen van de aarde horen, en die muziek in magie omzetten. Maar in de Heilige Stad wordt hij daardoor als een heks beschouwd. Tot ieders verbazing wordt zijn veroordeling tot de brandstapel omgezet in levenslange verbanning - op voorwaarde dat hij vr zonsondergang over de grens is. Met hulp uit een onwaarschijnlijke hoek ontsnapt hij naar de Westerse Eilanden, waar hij leert over de Sluier die de werelden van elkaar scheidt en de Bewakers die hem beschermen. Maar deze veilige haven wordt door Gairs komst bedreigd. Voordat zijn training is voltooid, zal Gair de strijd moeten aanbinden met de krachten die zijn tegenstanders op hem afsturen, en daar een vreselijke prijs voor betalen.

De wilde jacht is in alle opzichten klassieke fantasy, waarin het verhaal en het plezier van de ontdekking van een nieuwe wereld vooropstaan. Of zoals de ontdekker van vele fantasygrootheden, uitgever Jo Fletcher, zei: 'Dit is het soort fantasy dat me eraan herinnert waarom ik van dit genre hou; als ik geen volwassene zou zijn, maar nog gewoon de hele nacht kon opblijven wanneer ik dat wilde, zou ik dit met een zaklamp onder de dekens in n ruk uitlezen.'
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het lied van de aarde
Auteur: Elspeth Cooper
Oorspronkelijke titel: Songs of the Earth
Uitgeverij De Boekerij
Vertaling: Piet Verhagen
ISBN: 978 90 225 5496 8
Paperback
Prijs: € 22,50
Verschenen: juni 2011

 


Heb jij een mening over de boeken van Elspeth Cooper?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Elspeth Cooper. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven