Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy
 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.C. Cast & Kristin Cast
Huis van de Nacht # 5: Onveilig

Wat zou jij doen als de mooiste jongen ter wereld een naamloze duivel in zich verborg, en hij alleen maar oog voor jou heeft? Zoey is gelukkig weer terug bij haar vrienden, maar er dreigt gevaar. Neferet heeft een nieuwe geliefde, Kalona, maar niemand in het Huis van de Nacht heeft een idee van zijn ware aard. Kalona lijkt de ultieme pretty boy en heeft al snel alle dames in het Huis van de Nacht in zijn macht. Een geest heeft de sleutel om zijn snel groeiende invloed in te perken, maar stel dat hij Zoey met geheimen confronteert waar zij eigenlijk niets van wil weten? En dan heeft de geest het nog niet eens gehad over bepaalde gebeurtenissen waaraan Zoey liever niet wordt herinnerd…


Over de auteur:
Huis van de Nacht is een vijfdelige serie geschreven door moeder en dochter P.C. en Kristin Cast. P.C. Cast won voor haar eigen werk al meerdere prijzen en geeft Engelse les op een middelbare school. Kristin Cast studeert communicatie aan de universiteit van Tulsa en won prijzen voor haar poŽzie en journalistieke werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Onveilig
Auteurs: P.C. Cast & Kristin Cast
Oorspronkelijke titel: Hunted
Serie: Het Huis van de Nacht
Vijfde deel
Uitgeverij De Boekerij
Vertaling: Henny van Gulik
ISBN: 978 90 225 6150 8
Paperback
Prijs: € 17,95
Verschenen: november 2011


Kijk hier voor deel 1 van deze serie

Kijk hier voor deel 2 van deze serie

Kijk hier voor deel 3 van deze serie

Kijk hier voor deel 4 van deze serie

 


Heb jij een mening over de boeken van P.C. Cast & Kristin Cast?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van P.C. en Kristin Cast. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van hun boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

 

Terug naar boven