Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy


 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Trudi Canavan
Het Tijdperk van de Vijf # 3: Godin

Als beschermvrouwe van de Siyee onderzoekt Auraya de verschijning van een onbekende aardloper in het Siyeense gebied; ze komt in contact met een mysterieuze vrouw die beweert een vriend te zijn van Mirar, de oprichter van de Droomwevers, tot wie ook Auraya behoort. Op een manier die zij niet onder woorden kan brengen, is Auraya bijzonder onder de indruk van de geheimzinnige vrouw. Haar bewondering gaat zelfs zo ver dat ze in conflict komt met de Goden die zij ooit diende...

Intussen, aan de andere kant van het land, zinnen de Pentadrianen op wraak - woedend over hun nederlaag in de strijd met de Circlians. Om hun tegemoet te komen sturen de Witten de Siyee naar Zuid-Ithania om de Pentadrianen bij te staan in hun strijd.

Vooropgesteld dat Auraya bereid is aan zekere voorwaarden te voldoen, krijgt ze toestemming van de Goden om met de Siyee mee te reizen. Die voorwaarden houden onder meer in dat Auraya zal moeten breken met de vrouw die haar hart en hoofd heeft gestolen.

Zal Auraya de Goden durven weerstaan?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Godin
Auteur: Trudi Canavan
Oorspronkelijke titel: Voice of the Gods
Serie: Het Tijdperk van de Vijf
Derde deel
Uitgeverij Luitingh
ISBN: 978 90 245 3121 9
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: augustus 2010
 

Kijk hier voor het eerste deel van deze serie.

Kijk hier voor het tweede deel van deze serie.
 


Heb jij een mening over de boeken van Trudi Canavan?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Trudi Canavan. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van haar boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven