Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing: www.ezzulia.nl » Fantasy
 

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Terry Brooks

De Geboorte van Shannara # 2: De Elfen van Cintra

Honderd jaar in de toekomst is de wereld onherkenbaar veranderd. Vervuiling, ziekte en oorlog hebben de aarde verwoest en de mensheid wordt bedreigd door demonen. Logan Tom en Angel Perez, de laatste Ridders van het Woord, hebben zich op een queeste begeven om de aarde te redden. Ze worden geholpen door Kirisin, een elf die zich schuilhoudt in de bossen van Oregon en die de blauwe elfstenen vindt die hen kan leiden naar de Loden Elfsteen, het mythische wapen dat de demonen kan verslaan.

De elfen van Cintra is Terry Brooks op zijn allerbest: magie, elfen, queesten, spanning en onvergetelijke personages. Met dit verhaal over de strijd tussen goed en kwaad maakt Brooks zijn werk toegankelijk voor een nog breder publiek.
 

Over de auteur:
Terry Brooks, geboren en opgegroeid in Sterling, Illinois. Studeerde Engels aan het Hamilton College in New York State en rechten aan de Washington & Lee University in Washington. Hij schreef zijn eerste romans als praktiserend advocaat in zijn vrije tijd en besloot pas in 1986 om full time te gaan schrijven. Brooks is auteur van verschillende goedverkopende hero´sche fantasyseries, waaronder de Shannara-reeks. Hij verwierf internationale vermaardheid als auteur van ‘het boek van de film’ Star Wars Episode I - A Phantom Menace dat in 1999 vlak na de film wereldwijd verscheen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Elfen van Cintra
Auteur: Terry Brooks
Oorspronkelijke titel: The Elves Of Cintra
Serie: De Geboorte van Shannara
Tweede deel
Mynx
ISBN: 978 90 225 5062 8
Gebonden
Prijs: € 19,95
Verschenen: augustus 2008
 


Heb jij een mening over de boeken van Terry Brooks?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Terry Brooks. Of waar je in discussie kan met andere liefhebbers van zijn boeken.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 


 

 

Terug naar boven