Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Aanbevelingen

 


 

 

John Sandford
Troebel water

Als rechercheur Virgil Flowers meedoet aan een viswedstrijd in een afgelegen gebied in Minnesota, wordt hij gebeld door Lucas Davenport. Bij een nabijgelegen resort aan het meer is het lichaam van een vrouw gevonden, die van dichtbij lijkt te zijn neergeschoten tijdens het kajakken. Flowers wordt op de zaak gezet.

Het resort wordt voornamelijk bezocht door vrouwen die willen ontspannen, herstellen na een operatie of die hun hectische stadse leven tijdelijk willen verruilen voor de rust van de natuur. Maar naarmate Flowers dieper graaft, ontdekt hij dat het in het resort sluimert van jaloezie, chantage, hebzucht en angst. Hij komt erachter dat er een jaar eerder ook een moord is gepleegd, ogenschijnlijk zonder verband met de dood van de kajakster, en nu lijkt het erop dat een derde moord niet lang op zich zal laten wachten. Flowers kan alleen maar hopen dat hij op tijd is om die te voorkomen, want alles wijst erop dat hij het beoogde vierde slachtoffer is....  Ezzulia aanrader week 40 - 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Troebel water
Auteur: John Sandford
Oorspronkelijke titel: Rough Country
Serie: Virgil Flowers
Derde deel
Uitgeverij A.W. Bruna
Vertaling: Martin Jansen in de Wal
ISBN: 978 94 005 0054 9
Paperback
Prijs: € 19,95
Verschenen: september 2012

Het startpunt voor onze aanbevelingen: klik hier

     

 


Heb jij een mening over dit boek of deze auteur?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van John Sandford.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.
 

 

 

Terug naar boven

 

 

Terug naar boven