Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Aanbevelingen

 


 

 

Sanne de Bakker
Suriname, Here We Come

Floortje de Mol is op wereldreis met haar ouders, haar broer Ruben en zus Katoo en hun demente oma. Ze hebben de jackpot in de Staatsloterij gewonnen en zijn in één klap multimiljonair. Het eerste land dat ze aandoen is Suriname. Floortje heeft er veel zin in! Maar de vakantie loopt anders dan ze had gehoopt. Haar ouders maken veel ruzie, Ruben heeft alleen oog voor zijn Italiaanse vakantievriendinnetje en Katoo is flink aan het puberen. En Floortje moet onderweg ook nog gewoon huiswerk maken... Tot overmaat van ramp raakt oma zoek. Zullen ze haar nog terugvinden?

Suriname, here we come! is het eerste deel van een supergrappige serie over Floortje de Mol en haar maffe familie. Het is een reisdagboek, landengids, scrapboek en verhaal ineen! Met veel landeninformatie en tips & tricks van Floortje, die kunstenaar wil worden en allerlei coole ideeën in haar reisdagboek verwerkt.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Suriname, Here We Come!
Auteur: Sanne de Bakker
Uitgeverij Pimento
ISBN: 978 90 499 2575 8
Gebonden
Leeftijd: 10+
Prijs: € 13,95
Verschenen: oktober 2012

Het startpunt voor onze aanbevelingen: klik hier

 

       

 

 


Heb jij een mening over dit boek of deze auteur?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Sanne de Bakker.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 

 

 

Terug naar boven

 

 

Terug naar boven