Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Aanbevelingen

 


 

 

Elizabeth George
Stormgevaar

Kun je horen wat ik denk, Becca King?

Becca heeft een zeldzame gave. Als zij daardoor ontdekt dat haar stiefvader een crimineel is, is ze haar leven niet meer zeker.

De veertienjarige Becca kan de gedachten van anderen lezen en dat blijkt uiterst gevaarlijk. Zo komt ze erachter dat haar stiefvader zijn zakenpartner heeft vermoord. Als hij Becca s gave ontdekt en zich realiseert dat ze zijn geheim kent, is ze haar leven niet meer zeker.

Haar moeder zorgt ervoor dat Becca een andere identiteit krijgt en stuurt haar naar een onderduikadres op een afgelegen eiland. Daar aangekomen treft ze echter niemand thuis: de bewoonster blijkt net te zijn overleden. Van nu af aan is Becca op zichzelf aangewezen, want ook haar moeder kan ze niet meer bereiken. Ze probeert aansluiting te vinden bij de eilandbewoners, maar dat valt niet mee door haar bijzondere gaven leert ze ongewild veel meer over hen dan goed voor haar is.

Toch ontmoet ze een paar mensen die ze kan vertrouwen. Maar als een van hen, Derric, een mysterieus ongeluk krijgt in het bos en zwaargewond raakt, is alle aandacht opeens op Becca gericht en vreest ze ervoor dat haar ware identiteit bekend zal worden, met alle gevolgen van dien...
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Stormgevaar
Auteur: Elizabeth George
Oorspronkelijke titel: The Edge Of Nowhere
Serie: Het Fluistereiland
Boek 1
Uitgeverij A.W. Bruna
Vertaling: Hugo Kuipers
ISBN: 978 90 229 9980 6
Paperback
Leeftijd: 15+
Prijs: € 19,95
Verschenen: september 2012

Het startpunt voor onze aanbevelingen: klik hier

       

 

 


Heb jij een mening over dit boek of deze auteur?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Elizabeth George.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 

 

 

Terug naar boven

 

 

Terug naar boven