Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Aanbevelingen

 


 

 

Siebe Huizinga
Relikwie van het kwaad

Voorjaar 1350. Een zwaargewonde monnik is op de vlucht voor een roedel bloeddorstige honden. Zijn pad kruist dat van Raaf, een jonge stroper. Vlak voordat de beesten hun prooi inhalen, duwt de monnik de jongen een in leer gewikkeld voorwerp in handen. Hij draait zich om en gaat de honden tegemoet. 'Deus Vult!' (God wil het!) roept hij. Raaf rent voor zijn leven.

Het geheimzinnige voorwerp blijkt een met goud versierde hoorn. Zodra Raaf de hoorn vastpakt, krijgt hij een visioen. Vreemde gevoelens en gedachten nemen bezit van hem. Hierna durft hij de hoorn niet meer aan te raken en verbergt hem. De volgende ochtend blijkt de hoorn gestolen. De dief is zijn eigen broer, Job. Raaf zet de achtervolging in. Al snel ontdekt hij dat de hoorn een relikwie is met magische krachten. Het is afkomstig van een mythisch en Bijbels dier: de eenhoorn. Ook anderen willen de hoorn in handen krijgen. Tegen elke prijs, zelfs de prijs van een mensenleven...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Relikwie van het Kwaad
Auteur: Siebe Huizinga
Uitgeverij Fontein
ISBN: 978 90 261 2782 3
Gebonden
Prijs: € 15,95
Leeftijd: 12+
Verschenen: april 2010

Zie ook: website Siebe Huizinga

Het startpunt voor onze aanbevelingen: klik hier

 


Heb jij een mening over dit boek of deze auteur?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Siebe Huizinga.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 

 

 

Terug naar boven

 

 

Terug naar boven