Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Aanbevelingen

 


 

 

Carla de Jong
Outcast

Soapster Stef Jarden staat net aan het begin van een serieuze carrière als acteur. Hij hoopt helemaal door te breken met de nieuwe film van cultregisseur Koen Welkamp. Dan wordt hij op uiterst agressieve wijze om het leven gebracht. Stef leidde bepaald geen onbesproken liefdesleven en zorgde ook op de set voor haat en nijd. Als er een tweede slachtoffer valt, wordt rechercheur Birgitta Reve op de zaak gezet. Probeert iemand de voltooiing van de film waar zoveel carrières van afhangen te verhinderen? Birgitta en haar collega's raken bij hun onderzoek steeds meer verstrikt in de wirwar van intriges die spelen op de set.

Met Outcast bewijst Carla de Jong opnieuw haar talent in het neerzetten van menselijke relaties en de duistere drijfveren van haar personages. Rechercheur Birgitta Reve, die haar intrede deed [hoofdrol] in Serpent, is helemaal terug en staat voor een reeks moeilijke beslissingen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Outcast
Auteur: Carla de Jong
Uitgeverij De Arbeiderspers
ISBN: 978 90 295 7367 2
Paperback
Prijs: € 14,95
Verschenen: september 2010

Het startpunt voor onze aanbevelingen: klik hier

 


Heb jij een mening over dit boek of deze auteur?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Carla de Jong.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 

 

 

Terug naar boven

 

 

Terug naar boven