Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Aanbevelingen

 


 

 

Richard L. Brandt
One click

Amazons businessmodel is bedrieglijk eenvoudig: maak online winkelen zo eenvoudig en handig dat klanten niet twee keer zullen nadenken over hun aanschaf. Het kan bijna worden samengevat met de knop die op elke pagina staat: 'Koop nu met één klik'.

Waarom is Amazon zo succesvol? Veel ervan komt door Jeff Bezos, de CEO en oprichter, wiens unieke combinatie van karaktereigenschappen en bedrijfsstrategieën Amazon naar de top van de online retailwereld heeft gedreven.

Aan de hand van interviews met Amazon-medewerkers, concurrenten en observanten, schetst One click Bezos' transformatie van computernerd tot wereldveranderende ondernemer. Dit boek onthult hoe hij zijn beslissingen neemt en wat zijn verdere plannen met Amazon zijn.

Het verhaal van Amazons voortdurende evolutie is een casestudy van hoe je een gehele Industrie opnieuw uitvindt, en een die iedereen in het hedendaagse bedrijfsleven negeert, met alle gevolgen van dien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One click
De opkomst van Amazon
Auteur: Richard L. Brandt
Oorspronkelijke titel: One Click
Uitgeverij Lev.
Vertaling: Aad Markenstein
ISBN: 978 94 005 0183 6
Gebonden
Prijs: € 17,95
Verschenen: mei 2012

Het startpunt voor onze aanbevelingen: klik hier

         

 

 


Heb jij een mening over dit boek of deze auteur?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Richard L. Brandt. 

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 

 

 

Terug naar boven

 

 

Terug naar boven