Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Aanbevelingen

 


 

 

Kim Moelands
Grenzeloos

"Ik ben letterlijk op sterven na dood. Ik kan niet ademen. Als een pop lig ik in een ziekenhuisbed. Slangen in mijn lijf. Wachtend. Op dat verlossende bericht. Dat er donorlongen voor me zijn die me een tweede kans op leven geven."

Ze geloofde er niet in, maar vier jaar na het overlijden van haar geliefde Ron, vindt Kim een nieuwe liefde. Jan weet haar zo diep te raken dat ze alsnog besluit het onzekere traject voor een dubbele longtransplantatie te gaan. Haar enige kans in het gevecht tegen de dodelijke taaislijmziekte.

In Grenzeloos vertelt ze op indringende wijze hoe haar gezondheid achteruit holt terwijl haar wil om te leven groeit. Lopen gaat nauwelijks meer, zonder zuurstofslang kan ze niet leven en ze krijgt de ene klaplong na de andere.

En altijd is daar Jan, die haar omringt met zijn liefde, optimisme en oplettendheid. Hij is tijdens de langdurige ziekenhuisopnames dag en nacht bij Kim, waakt over haar en gaat de strijd aan met ego’s en miscommunicatie.

Uiteindelijk komt Kim op de 'internationale hoog urgentielijst' en zijn er net op tijd donorlongen. Maar hoe ziet het leven er na een transplantatie uit?

Na haar autobiografische bestseller Ademloos, schrijft Kim Moelands met Grenzeloos opnieuw een aangrijpend boek. Een prachtige ode aan het leven en de liefde, waarin humor, angst en spanning elkaar afwisselen.

Grenzeloos is de langverwachte opvolger van de autobiografische bestseller Ademloos. Bij de eerste druk zit een unieke downloadcode voor het nummer 'Ik leef' van Van Dik Hout. Een nummer dat Kim kracht gaf tijdens het onzekere wachten op donorlongen en dat ze nu nog steeds regelmatig draait om te vieren dat ze nog leeft.

Ook zit een donorformulier in het boek bijgesloten. 


Ezzulia aanrader week 2 - 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Grenzeloos
Auteur: Kim Moelands
Uitgeverij The House of Books
ISBN: 978 90 443 3276 6
Paperback
Prijs: € 18,95
Verschenen: januari 2012


Het startpunt voor onze aanbevelingen: klik hier

     

 


Heb jij een mening over dit boek of deze auteur?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Kim Moelands.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.
 

 

 

Terug naar boven

 

 

Terug naar boven