Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Aanbevelingen

 


 

 

Martin Cruz Smith
De gouden mijl

Een jonge vrouw wordt wakker als haar trein het Yaroslav Station in Moskou binnenrijdt. Ze doet een gruwelijke ontdekking: haar baby is gestolen. Omdat de politie haar verhaal verdacht vindt, moet Maya zonder hun hulp een zoektocht naar haar kind ondernemen. Deze tocht brengt haar naar Three Stations, een gevaarlijk deel van Moskou. Haar enige bondgenoot is een jongeman, Zhenya, die de duistere onderwereld van de stad goed kent.

Sinds de val van de Sovjet-Unie is Rusland ingrijpend veranderd. Handelaars in onroerend goed verrijken zich en corruptie viert hoogtij. Inspecteur Arkadi Renko raakt betrokken bij een vreemde nieuwe zaak. In een caravan in Three Stations wordt een dode prostituee gevonden. De lokale politie wil de zaak afdoen als een overdosis en Renko’s nieuwsgierigheid wordt gewekt. Hij wordt de corrupte wereld van de allerrijksten van Moskou binnengezogen, en moet zich opmaken voor een strijd tegen de georganiseerde misdaad. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De gouden mijl
Auteur: Martin Cruz Smith
Oorspronkelijke titel: Three Stations
Uitgeverij Anthos
Vertaling: Meile Snijders
ISBN: 978 90 414 1775 6
Paperback
Prijs: € 19,95 (introductieprijs: € 15,00)
Verschenen: januari 2012      

Het startpunt voor onze aanbevelingen: klik hier

       

 

 


Heb jij een mening over dit boek of deze auteur?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Martin Cruz Smith.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 

 

 

Terug naar boven

 

 

Terug naar boven