Skip to: site menu | section menu | main content

 

 
Currently viewing: www.ezzulia.nl » Aanbevelingen

 


 

 

Chris Carter
D
e Crucifix Killer

Hier vandaan zag Hunter niet veel. Het peertje dat aan het plafond boven een houten tafeltje midden in de kamer hing was te zwak om de hele ruimte fatsoenlijk te verlichten. Hij haalde nog eens diep adem en zette een stap naar voren. Zijn maag protesteerde. Garcia stond rechtop in een kooi van perspex. Hij was aan een levensgroot kruis genageld, en eronder lag een grote plas bloed. Garcia droeg alleen zijn ondergoed en een kroon van prikkeldraad op zijn hoofd, waarvan de dikke metalen punten door zijn vlees staken. Er druppelde bloed over zijn gezicht, maar verder zag hij er levenloos uit. Ik ben te laat, dacht Hunter.

Wanneer in een afgelegen blokhut in de bossen bij Los Angeles het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden, belandt rechercheur Robert Hunter in een verschrikkelijke nachtmerrie. Het slachtoffer hangt naakt aan een houten crucifix en blijkt gemarteld te zijn tot de dood erop volgde. In haar nek heeft de moordenaar een dubbel kruis gekerfd de handtekening van een moordenaar met de bijnaam de Crucifixkiller. Maar deze werd enkele jaren daarvoor door Hunter gearresteerd en vervolgens ter dood veroordeeld.

Het lijkt erop dat er een imitator actief is. Of zou de verkeerde man zijn veroordeeld en loopt de echte Crucifixkiller nog ergens vrij rond? Hunter weet dat hij tot het uiterste zal gaan om de waarheid te achterhalen, zelfs als dat betekent dat de nieuwe Crucifixkiller achter hém aan zal komen.


Ezzulia aanrader week 52 - 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Crucifix Killer
Auteur: Chris Carter
Oorspronkelijke titel: The Crucifix Killer
Uitgeverij De Fontein
ISBN: 978 90 261 2632 1
Paperback
Prijs: € 18,95
Verschenen: oktober 2009

Zie ook: Uitgeverij De Fontein

Het startpunt voor onze aanbevelingen: klik hier

 


Heb jij een mening over dit boek of deze auteur?

Op het forum van Ezzulia hebben wij een speciaal topic waar je terecht kan met je mening over de boeken van Chris Carter.

Kijk hier voor het speciale topic op het Ezzulia forum.

 

 

 

Terug naar boven

 

 

Terug naar boven